Sportlov & Winter Camp

Ett sportlov på Holiday Club Åre är fullt av spännande aktiviteter. Till i år är succén Winter Camp tillbaka och öppnar upp Arenan med turneringar, bilsimulatorer, Airhockey, Nintendo spel, skidtester och mycket mera. Dessutom är Kia på plats och hjälper dig med transfer upp till backen.

wintercamp_1330x890_6.jpg

Winter Camp

Succén Winter Camp är tillbaka för sportlovsveckorna 7, 8 och 9. Öppet måndag till lördag 17.00-23.00. Som vanligt blir det fullt ös med massor av tävlingar, turneringar och skönt ungdomshäng. Winter Camp är en perfekt träffpunkt för hotellets barn och ungdomar. 

Turneringar
- Nintendo Smash Bros 
- BUBS Spökboll
- Pingis
- Nintendo Mario Kart 

Vecka 10 är alpina världscupen i Åre och vi kommer ej kunna ha Arenan öppen för Winter Camp. Istället laddar vi upp med massor av roliga Active Inclusive aktiviteter.

ai_vinter.jpg

Active Inclusive

Häng med ut på äventyr! Active Inclusive ingår för dig som bokat direkt med Holiday Club. Om du bokar via en extern bokningskanal, så kan du köpa till Active Inclusive vid ankomst. Då kan du boka in dig utan kostnad på en mängd roliga aktiviteter som isbadsvak, testa på att topptura, skulptera i is, snöskovandring med mera. Dessutom kommer du åt att boka alla våra SATS träningspass. Kör hårt!

Boka aktiviteter här

ryggor_1330x890.jpg

Stay & Enjoy Winter Holiday

Under sportloven erbjuder vi möjligheten att njuta av Åre lite mer - oavsett om det är utomhusaktiviteter, familjehäng eller avkoppling som står på agendan. Med boendepaket Stay & Enjoy Winter Holiday erbjuder vi ett specialpris vid boende i minst 3 nätter. Självklart är entré till Upplevelsebad med jacuzzis, motionsbassäng och utomhuspool samt entré till vårt stora SATS-gym inkluderat.

Boka här

wintercamp_1330x890_8.jpg


Kia tar dig till backen

Kia är på plats på hotellet måndag-lördag 08.00-11.00 och visar upp senaste nytt inom bilvärlden. Som hotellgäst bjuds du på gratis transfer upp till backen. Supersmidigt. Du kan enkelt sedan åka skidor hela vägen till Åre Torg, för att sedan ta en kort promenad till hotellet via Stationshuset.

atomic2_1050x630.jpg


Testa skidor med Atomic

Måndag till lördag klockan 08.00-10.00 så kan du låna Atomics senaste skidor att åka med under dagen. När skiddagen är slut tar du med dom tillbaka till hotellet och lämnar in dom i Arena igen mellan 17.00-20.00.