Här finns något för alla!

På Holiday Club Åre finns boende för alla! Bo i ett av våra 28 kvadratmeter rymliga hotellrum eller i en lägenhet med plats för upp till 11 personer.

Vi har boende som passar alla – oavsett om du söker boende för dig själv eller familj & vänner. Här finns rum & lägenheter för boende med husdjur samt tillgänglighetsanpassade rum. Välj ett rum med utsikt mot Åreskutan och byn eller mot Åresjön. Eller vad sägs om en lägenhet med egen balkong eller uteplats vid Åresjön?

hc_are_hotel_standard_louiseforslyckegarbergs_webb-6_tbwa_retouched_03_2023.jpg

 

250 rymliga hotellrum

När du bor på Holiday Club Åre har du allt under ett och samma tak. Koppla av I ett av våra rymliga hotellrum , alla med en yta på minst 28m2. Här finns flera olika rumskategorier att välja mellan, oavsett om du reser själv, med familj eller vänner. Bokar du ett hotellrum direkt med oss ingår alltid fjällfrukost, tillgång till upplevelsebadet samt träning på SATS med träningsklasser.

Boka och läs mer här

hc_are_apartments_apartment1-4_2br_exterior_6376_tbwa_retouched_03_20232.jpg

 

Lägenheter - ett smart boende

Vid Åresjöns bästa läge och ett stenkast från hotellet och Åre Torg finns lägenheter som är i absolut högsta klass. Välj mellan ett, två eller tre sovrum med plats för upp till 11 personer i samma lägenhet. Här ingår alltid linne, handdukar, slutstädning samt ved till öppna spisen. Dessutom parkerar du enkelt i anslutning till lägenheten. Upplevelsebad och SATS-gym kan köpas till vid ankomst.

Boka och läs mer här