Boendepaket och Erbjudanden

Det finns många reseanledningar till att besöka Holiday Club Åre. För dig som söker inspiration eller för dig som redan vet vad du letar efter så har vi här samlat våra mest aktuella och populära boendepaket samt aktuella erbjudanden och kampanjer just nu. Ska du delta i ett evenemang så lönar det sig ofta att kika närmare på dessa specialpaket som är skräddarsydda för evenemanget.

I alla boendepaket på hotellet som är bokade direkt med oss ingår alltid vårt Active Inclusive koncept:
Fjällfrukost - en bra start på dagen!
Fri tillgång till vårt stora Upplevelsebad
SATS Gym och gruppträningsklasser
Aktivitetsprogram under säsong - för stora och små äventyrare!

    POPULÄRA BOENDEPAKET

bilder_15_1330x890.jpg

Stay & Enjoy Family - Autumn Holiday

Under det norska samt svenska höstlovet bor 2 barn upp till 12 år gratis vid bokning av boendepaket Stay & Enjoy Family. Under skolloven har vi aktiviteter för hela familjen på vårt Active Inclusive-schema, så att ni får härligt mycket tid tillsammans. Upplev aktiva dagar med familjen hos oss på Holiday Club Åre. Här ingår fri entré till Upplevelsebad med barnpool, jacuzzis, motionsbassäng samt utomhuspool. Garanterat skoj för alla!

Boendepaketet är bokningsbart i mån av plats under höstlovet v 41 samt v 44.

Boka här

exterior_hotel_1330x890.jpg

Stay & Enjoy

Vårt mest populära boendepaket där fjällfrukost, fri tillgång till Upplevelsebad och SATS Gym med gruppträningsklasser ingår. Här finns alla våra rymliga rumskategorier att välja mellan, både med utsikt mot byn som mot sjön. Boendepaketet är bokningsbart året om i mån av plats.


Boka här

ville_1330x890.jpg

Stay & Enjoy with Furry Friends

Följer dina fyrbenta familjemedlemmar med på resan? Perfekt! Vi har dedikterade djurrum där hela familjen får plats. På rummet ställer vi in en djurbädd och vattenskål. Och självklart ingår allt som ingår i boendepaket Stay & Enjoy. Boendepaketet är bokningsbart året om i mån av plats.


Boka här

     ERBJUDANDEN & KAMPANJER

hc_are_activities_summer_anette-andersson_0116_tbwa_retouched_03_2023.jpg

Stay, Hike & Enjoy

Fjällvandring har aldrig varit mer populärt och förutsättningarna i Åre med omnejd är fantastiska! I boendepaketet ingår förutom vårt Active Inclusive koncept med fri tillgång till Upplevelsebad samt Gym & träningsklasser även tillträde till Season Sauna samt ett lunchpaket att ta med i ryggsäcken ut på fjället.
Boendepaketet är bokningsbart under säsong i mån av plats.


 

Boka här

ryggor_1330x890.jpg

Stay & Enjoy Winter Holiday

Under vintersäsongen erbjuder vi möjligheten att njuta av Åre lite mer - oavsett om det är utomhusaktiviteter, familjehäng eller avkoppling som står på agendan. Med boendepaket Stay & Enjoy Winter Holiday erbjuder vi ett specialpris vid boende i minst 3 nätter. Självklart är entré till Upplevelsebad med jacuzzis, motionsbassäng och utomhuspool samt entré till vårt stora SATS-gym inkluderat.

Boendepaketet är bokningsbart i mån av plats under vintersäsongen 2023/2024.

Boka här

sae_jul_1330x890.jpg

Stay & Enjoy Christmas

Spendera julen i Åre och njut av Holiday Clubs härliga hotell och alla aktiviteter som Åre har att erbjuda. När du bokar Stay & Enjoy Christmas ingår fri entré till vårt Upplevelsebad med jacuzzis, motionsbassäng och utomhuspool samt entré till vårt stora SATS-gym. Dessutom dukar vi upp ett härligt traditionellt julbord med julens alla delikatesser på julafton, välj mellan två olika sittningar.

Boendepaketet är bokningsbart veckan före och efter jul med boende över julafton i mån av plats.

Boka här

newyear_1_1050x630.jpg

Stay & Enjoy New Years

Njut av nyårshelgen i Åre och på Holiday Club där du kan ta del av alla hotellets aktiviteter och allt som fjällen har att erbjuda. Fri entré till vårt Upplevelsebad och SATS-gym ingår. Och som toppen på din vistelse serverar vi en härlig Nyårssupé på årets allra sista dag.

Boendepaketet är bokningsbart veckan före och efter nyår med boende över nyårsafton i mån av plats.


Boka här

djungelboken_920x640.jpg

Djungelboken - 3 januari 2024

”Djungelboken – The Musical” med Sean Banan i huvudrollen kommer till Åre för att bjuda fjällpubliken på en spektakulär jungelshow. Med boendepaket Stay & Enjoy Djungelboken ingår förutom de bästa platserna i Arenan även vårt Active Inclusive koncept med fri tillgång till Upplevelsebad samt Gym & träningsklasser. Mer info: www.drosenorberg.se/djungelboken

Boendepaketet är bokningsbart i samband med föreställningen i mån av plats.

 

Boka här

easter_1330x890.jpg

Stay & Enjoy Easter Holiday

Upplev påsken i Åre! För många är påsken och våren den bästa tiden på året – när solen strålar värmer och fjället ger dig både fina skidbackar och härliga solgropar. Med boendepaket Stay & Enjoy Easter Holiday erbjuder vi ett specialpris vid boende i minst 3 nätter under veckorna kring påsk. När du bokar direkt med oss ingår alltid fri entré till Upplevelsebad med jacuzzis, motionsbassäng och utomhuspool samt entré till vårt stora SATS-gym.

Boendepaketet är bokningsbart under påskveckorna i mån av plats.

Boka här

are_sessions_1330x890.jpg

Stay & Enjoy - Åre Sessions

Bo där det händer - på Festivalhotellet Holiday Club, bara några steg från de största scenerna.

Åre Sessions har sina största dragplåster uppträdandes i Arenan, vägg i vägg med hotellet. Här har bland annat Miriam Bryant, The Hives & Veronica Maggio stått på scen. Festivalen Åre Sessions har åldersgräns på 18 år som även gäller på hotellområdet, vänligen observera att endast vuxna över 18 år kan boka boendepaketet Stay & Enjoy Åre Sessions.

Boendepaketet är bokningsbart under Åre Sessions 2024.

Kommer snart

sommarvandring_1330x890.jpg

Stay & Enjoy Summer Holiday

Under sommaren erbjuder vi möjligheten att njuta av Åre lite mer - oavsett om det är utomhusaktiviteter, familjehäng eller avkoppling som står på agendan. Med boendepaket Stay & Enjoy Summer Holiday erbjuder vi ett specialpris vid boende i minst 2 nätter. När du bokar direkt med oss ingår alltid fri entré till Upplevelsebad med jacuzzis, motionsbassäng och utomhuspool samt entré till vårt stora SATS-gym.

Boendepaketet är bokningsbart under sommarmånaderna i mån av plats.

Boka här

hc_are_apartments_exteriors_2967_tbwa_retouched_03_2023.jpg

Hyr lägenhet på Åre Strand

Våra fina lägenheter ligger med kort gångavstånd till hotellet och Åre by. Just nu erbjuder vi dig som hyr en lägenhet fri entré till upplevelsebadet för max 2 vuxna och 3 barn under er vistelse.

Gäller endast vid nybokning via vår egen hemsida med boende fram till den 29:e september 2023.

 

 

Boka här

      FLER ERBJUDANDEN

carousel-image-12.jpg

Köp presentkort

Vi säljer presentkort från 250 kr upp till 5000 kr. Presentkorten gäller för allt som finns hos oss på Holiday Club Åre. Presentkortet är giltigt i ett år.


Köp här

konferens_2600x1600.jpg

Stay, Meet & Enjoy

Vårt mest populära konferenspaket där övernattning, konferenslokal, fika och lunch ingår Dessutom får ni fri entré till upplevelsebad samt tillgång till SATS med träningsklasser.

Boka här

spa_1050x630.jpg

Boka spabehandling

Hos oss får du energi och återhämtning så att du känner dig redo för nya upplevelser. Vi erbjuder behandlingar för barn och vuxna, enskilt och tillsammans.

Boka här