Boendepaket och Erbjudanden

Det finns många reseanledning till Åre & Holiday Club. For dig som söker inspiration eller för dig som redan vet vad du letar efter har vi samlat vi våra mest aktuella boendepaket och erbjudanden här. Här finns våra mest populära boendepaket samt aktuella erbjudanden och kampanjer just nu. Ska du delta i ett evenemang så har vi ofta ett förmånligt boendepaket.

I alla boendepaket bokade direkt med oss ingår alltid vårt Active Inclusive koncept:
Fjällfrukost - en bra start på dagen!
Fri tillgång till vårt stora Upplevelsebad
SATS Gym och gruppträningsklasser
Aktivitetsprogram under säsong - för stora och små äventyrare!

    POPULÄRA BOENDEPAKET

pool2_2600x1600.jpg

Stay & Enjoy

Vårt mest populära boendepaket där fjällfrukost, fri tillgång till Upplevelsebad och SATS Gym med gruppträningsklasser ingår. Här finns alla våra rymliga rumskategorier att välja mellan, både med utsikt mot byn som mot sjön. Boendepaketet är bokningsbart året om i mån av plats.


Boka här

hc_are_activities_summer_anette-andersson_0116_tbwa_retouched_03_2023.jpg

Stay, Hike & Enjoy

Fjällvandring har aldrig varit mer populärt och förutsättningarna i Åre med omnejd är fantastiska! I boendepaketet ingår förutom vårt Active Inclusive koncept med fri tillgång till Upplevelsebad samt Gym & träningsklasser även tillträde till Season Sauna samt ett lunchpaket att ta med i ryggsäcken ut på fjället.
Boendepaketet är bokningsbart under säsong i mån av plats.

Boka här

sae_furryfriends_2_2600x1600.jpg

Stay & Enjoy with Furry Friends

Följer dina fyrbenta familjemedlemmar med på resan? Perfekt! Vi har dedikterade djurrum där hela familjen får plats. På rummet ställer vi in en djurbädd och vattenskål. Och självklart ingår allt som ingår i boendepaket Stay & Enjoy. Boendepaketet är bokningsbart året om i mån av plats.


Boka här

     ERBJUDANDEN & KAMPANJER

eveningbike_1330x890.jpg

Stay, Bike & Enjoy

I Åre finns ett cykelparadis för all typ av cykling oavsett om du är ute efter fallhöjd, karga fjäll, stigar, landsvägar eller pump tracks. I boendepaketet ingår förutom vårt Active Inclusive koncept med fri tillgång till Upplevelsebad samt Gym & träningsklasser även tillträde till Season Sauna.
Boendepaketet är bokningsbart under säsong i mån av plats.

Boka här

4for3_c_1050x630.jpg

Stay & Enjoy More

I maj och juni ger vi dig möjligheten att uppleva och njuta av Åre lite mer.
Med boendepaket Stay & Enjoy More, bor ni i 4 nätter i ett av våra rymliga rum men betalar endast för 3 nätter. Självklart ingår vårt Active Inlusive koncept!
Boendepaketet är bokningsbart i maj och juni.


Boka här

lgh_ext_summer8_1330x890.jpg

Ownership visningsresa

Kombinera ditt besök i Åre med en presentation om vårt semesterkoncept Ownership. Vi berättar mera hur ni kan resa till över 4000 olika resmål över hela världen och samtidigt bo väldigt prisvärt i er egen lya i Åre.
Villkor: Endast ett rum per sällskap, att ni reser med er respektive och ej varit på visning senaste 18 månaderna. Gäller ej befintliga ägare, som istället använder stående ägarförmåner.

Boka här

     EVENEMANG

aew2023_1050x630.jpg

Åre Extreme Week

I sommar är Holiday Club mittpunkten för Åre Extreme Week. En racevecka fylld med multisporttävlingar och äventyr. För deltagare och supportrar erbjuder vi ett boendepaket på första parkett där förutom vårt Active Inclusive konceptet, även ingår den officiella ÅEW After Race Dinner Buffét på lördagen.
Boendepaketet är bokningsbart under tävlingsveckan.

Boka här

ica_mtb_1050x630_.jpg

ICA Mat & träningshelg.

Helgen den 14 – 17 september erbjuder vi i samarbete med ICA och Apoteket Hjärtat en Mat & Träningshelg. Ta del av fullspäckad helg med guidad vandring på fjället, yoga, träning och god mat i härlig fjällmiljö. Dessutom finns det tid för bad, bastu och återhämtning. Och det bästa är att alla kan vara med, inga förkunskaper krävs.


Boka här

fjalllopning_1050x6302.jpg

O-ringen till fjälls - Åre 2023.

O-Ringen, världens största orienteringstävling, kommer till fjällen och Åre i vecka 30. Kombinera dagar ute på fjället med avkoppling hos oss.
Vi har satt samman ett förmånligt boendepaket med övernattning i minst 3 nätter där ni även får ta del av vårt Active Inclusiv koncept.
Boendepaketet är bokningsbart i samband med O-Ringen, 22-31 juli.

Boka här

      FLER ERBJUDANDEN

carousel-image-12.jpg

Köp presentkort

Vi säljer presentkort från 250 kr upp till 5000 kr. Presentkorten gäller för allt som finns hos oss på Holiday Club Åre. Presentkortet är giltigt i ett år.

Köp här

konferens_2600x1600.jpg

Stay, Meet & Enjoy

Just nu bjuder vi på lokalhyran vid en övernattande konferens när ni bokar vårt mötespaket Stay, Meet & Enjoy i maj eller juni.

Boka här

spa_1050x630.jpg

Boka spabehandling

Hos oss får du energi och återhämtning så att du känner dig redo för nya upplevelser. Vi erbjuder behandlingar för barn och vuxna, enskilt och tillsammans.

Boka här