Konferens & Event i fjällen året om

Visst är det härligt att träffa kollegorna! Att få utbyta information, sätta strategier eller inspirera. Hos oss finns många möjligheter, allt från det lilla mötet för ledningsgruppen till det större företagseventet, en kreativ workshop eller en kick off. Oavsett anledning har vi plats för både små och stora grupper med flexibla mötesrum och lokaler på fjällens äventyrshotell. Holiday Club Åre ligger centralt beläget på Åre Strand mellan fjäll och sjö med direkt närhet till kommunikationer.

hc_are_conference_solskog_6_tbwa_retouched_03_2023.jpg

 

Stay, Meet & Enjoy

På Holiday Club Åre skapar vi bra möjligheter för en aktiv konferens där fokuserade möten kan varvas med rörelseglädje. I konferens- & mötespaket Stay, Meet & Enjoy ingår ett startupplägg med boende i önskat hotellrum, konferenslokal, lunch samt fika. Dessutom har ni fri tillgång till bad & gym.

Läs mer om Konferens

arenan_nexer_1330x890_.jpg

 

Holiday Club Arena

Vår Arena är unik i fjällvärlden. Det är en event- och kongresshall förberedd för flera användningsområden. Vad sägs om en konsert med 3000 rockande i publiken, middag för dina 1200 närmaste vänner eller världens utrikesministrar runt bordet. I Arenan är möjligheterna flexibla, många och stora. 

Läs mer om Event

Mötesplanering
Hållbara möten
Kommunikationer