Frågor & Svar

Nej, det behöver man inte. Däremot behöver man boka tid för frukost och middag och det gör man via länkarna i välkomstbrevet som vi skickar ut innan ankomst.

Ja, det finns att hyra i receptionen.
Tofflor: 30:-
Badrock: 65:-
Handduk: 35:-

Du som har bokat boende inklusive badentré har tillgång till badet även före incheckning och fram till 11.00 på utcheckningsdagen. Barn under 12 år får endast bada tillsammans med målsman.

Klockan 16:00 men om ni kommer tidigare och rummet är klart får ni tillgång till rummet. Om inte får ni möjligheten att nyttja vårt bagagerum och upplevelsebad fram till dess att rummet är klart.

Senast klockan 11.00 behöver du ha checkat ut från hotellrummet. För våra lägenheter gäller senast 10.00. Lämna alltid tillbaka nycklar och eventuella badarmband i receptionen.

Ja, det går utmärkt att ta med husdjur till Holiday Club Åre. Våra hundrum "Pet Friendly" går att boka både som Standardrum mot Åre by och som Superiorrum med altan mot Åresjön. Bokar du lägenheten kan du välja samtliga våra lägenheter och klickar då i "Husdjur med tillägg 500 kr" när du bokar.

Bra att veta: Husdjur får vistas på vårt entréplan, i lobbyn och dess sittgrupper (dock ej i sofforna) och i hotellsrumskorridoren på våning 1, men ej i våra restauranger och butiker.

Tänk även på att vi har gäster som av olika anledningar vill och behöver hålla avstånd från hundar. Visa hänsyn, tack!

Ja, vi har en allmän parkering utanför hotellet som kostar 80 SEK per dag. Ni hittar parkeringsautomater på den stora parkeringen och längs med hotellet. Platser med motorvärmare finns längs med hotellets bortre sida. Parkeringsapp: Aimo appen, zon 1026 (välj sedan med eller utan motorvärmare)

På hotellets stora parkering finns 2 normalladdare och 2 snabbladdare från Mer, som hanteras via deras app.

Ja, det finns gratis wifi både i hotellet och i lägenheterna.

I hotellet

  1. Anslut till nätverket "Telia wifi"
  2. Klicka på "registrera"
  3. Ticka i boxen "regler och villkor" och "Acceptera villkor"
  4. Fyll i din mailadress och tryck “logga in” för att börja surfa.

Ute vid lägenheterna

  1. Sök upp nätverket "Holiday Club Guest".
  2. Starta upp en webläsare och registrera din emailadress.
  3. Gå in på din email och bekräfta för att få fri tillgång till internet
    under hela vistelsen.

Du måste ha fyllt 18 år för att kunna boka rum och bo på hotellet.

Det finns bagagerum på entréplan där du kan förvara ditt bagage före incheckning och efter utcheckning.

Ja, det har vi. Ta med ett hänglås för att kunna låsa in grejerna. Du kan även köpa ett hänglås i receptionen. 

Active Inclusive ingår för alla som bokat direkt via Holiday Club. Har du bokat via någon av våra tredjepartskanaler eller boendepaketet Stay så kan du köpa till Active Inclusive vid ankomst.

Schema och bokning hittar du på www.timecenter.se/holiday eller besök oss i Holiday Store. Glöm inte att förboka dina platser! Schemat är bokningsbart två veckor innan ankomst.

Det bokar du via Skistar på www.skistar.com/are. Vi rekommenderar att ni förbokar, ni kan då välja utlämningsställe: Skistarshop Holiday Club.

Skidbussen går enligt Skistars tidtabell, som du enklast hittar via deras app eller på www.skistar.com/are. Du hittar närmaste hållplats vid Stationshuset.

Nästan. Holiday Club ligger Ski-in/Skibus-out. Som hotellgäst är det enklast att gå övergången till stationshuset och ta skidbussen till VM8:an (tar endast 5 minuter, men se till att tajma in bussen via Skistars app). När skiddagen är över åker du skidor hela vägen ned till Åre torg och går sedan den korta backen ner till stationshuset och tillbaka till hotellet.

Transfer bokar du via Flygtaxi.se. Närmsta hållplats är Station Åre

I våra rum kan du bo upp till tre vuxna eller två vuxna och två barn. Dubbelsängen kan dras isär till två separata bäddar och soffan görs enkelt om till en extra sovplats för två barn eller en vuxen.

Det är olika bokningsvillkor för olika paket.