Aktiviteter för alla!

Välkommen till fjällens äventyrshotell! Hotellet mitt i Åre mellan fjäll och sjö där du hittar aktiviteter, både inne och ute. Här kan du träna i vårt stora inglasade SATS-gym, delta i träningspass som t.ex. yoga med en magisk utsikt, paddla eller SUPa på Åresjön, prova på snöskor, topptur och vandring samt busa loss i vårt Upplevelsebad och hos kidsLAB. Inom vårt breda utbud av aktiviteter finns något för alla.

Info om Upplevelsebadet

Vi utför för närvarande underhållsarbete i vår motionsbassäng, vilket innebär att denna är tillfälligt stängd. Övriga pooler är öppna som vanligt.

kayakomat_1330x890_3.jpg

Kayakomat

Med vår kayakomat kan du enkelt hyra kayak och paddla ut på Åresjön. Paddel, kapell och flytväst ingår. Bara att boka upp och ge sig ut.

 

 

Boka din kayak här

 

1050_630_kajaksup-7.jpg

Active Inclusive

Active Inclusive är vårt aktivitetskoncept som under lovperioder stärks upp med spännande inomhus- och utomhusaktiviteter samt ett busigt KidsLAB. Massor av aktiviteter för stora och små äventyrare.

Läs mer här

hc_are_pool_5m0a4348_tbwa_retouched_03_20232.jpg

Upplevelsebad & Season Sauna

Att bada är kul året runt och att sätta sig i en bastu mjukar upp vilken kropp som helst. Med 550 kvm vattenyta och en bastuvärld med både kneippbad och svala dopp, finns alltid ett blött äventyr nära.

Läs mer här

 

_epx7124.jpg

GYM & Träningsklasser

Vi brukar säga att hela fjället är vårt gym oavsett årstid men ibland gör sig träningen bättre under tak. Speciellt om den också kan de dig panoramautsikt över hela fjällvärlden. Hos SATS Åre kan du träna dig starkare för att orka med ännu fler äventyr.

Läs mer här

.

hc_are_day-spa_2_tbwa_retouched_03_2023.jpg

SPA Treatments

Energi och återhämtning är som yin och yang som ger kraft till nya upplevelser. Inom SPA erbjuder våra terapeuter behandlingar med ekologiska produkter från Care of Gerd. Här kan du slappna av själv eller tillsammans.

Läs mer här

kidslab_valle_1050x630.jpg

kidsLAB

Ibland behöver barnen få en paus från föräldrarna, även om det är semester. Hos kidsLAB är loven och säsongerna fullspäckade med pyssel och aktiviteter som gör dagen extra kul och spännande. Dom bästa äventyrarna hittar vi här.

Läs mer här

34700_1330x.jpg

Bowling & Games

Att utmana och spela spel med andra är för många en höjdpunkt. Hos O’Learys Sportsbar finns biljard, bowling, minigolf och shuffleboard. Allt upplagt för umgänge med dom du gillar bäst.


Läs mer här

.