Bowling & Games

Frågar du oss så anser vi att spelglädje är nyttigt för både hjärnan och relationerna. Därför har vi samlat flera olika spelaktiviteter hos O´Learys Sportsbar. Här kan ni enkelt utöva aktiviteter själva på en lagom nivå, där det finns plats för olika åldrar och talanger. Med en bit mat i magen och lite dryck som släcker törsten blir det bara ännu trevligare. Aktiviteterna är tillgängliga under O’Learys öppettider och bokas på plats.
Välkommen att utmana eller att utmanas!

Boka bord på O´Learys

olearys_1330x890_12.jpg

Shuffleboard

Att skjuta iväg en puck över ett plant bord kanske inte låter så kul men Oj vad kul det är. Att få dessa, med rätt kraft och teknik, att fastna inom markerat område är både spännande och utmanande. Det är lätt att bli fastbiten.

olearys_1330x890_16.jpg

Bowling

Bowling är en form av kägelsport där spelaren med hjälp av ett klot skall välta 10 käglor. I Sverige finns det drygt 30 000 aktiva utövare. Oavsett om du är aktiv eller inte så är det hur kul som helst att tillhöra den skaran en stund.

olearys_1330x890_31.jpg

Minigolf

Bangolf som även kallas för minigolf uppstod i USA på 1920-talet. Den passar alla åldrar, även om dom mindre människorna tenderar att ha mer tålamod än dom större. Med en egen putter och en golfboll tar alla sig igenom banans utmaningar.   

saimaa_recreation_biljardi2.jpg

Biljard

Ordet biljard på svenska kommer från franskans billart. Reglerna är enkla och spelet är underhållande för både den som spelar som den som tittar. Eight ball är en enkel spelform som kräver minst två spelare. Spelar ni fyra så kör ni bara varannan stöt.