Träning för alla

Vi brukar säga att hela fjället är vårt gym oavsett årstid men ibland är det skönt med ett tak över huvudet. När du besöker vårt inglasade SATS-gym har du utsikt över sjön och fjällvärlden. Här kan du träna dig starkare inför de äventyr som livet och vädrets makter bjuder på. Miljön gör det bara lite roligare.  Alla våra gruppträningspass hittar du enkelt i vårt aktivitetsschema, via SATS hemsida eller APP. Dessutom ingår träningen för dig som har bokat ditt boendepaket direkt via Holiday Club Åre inom vårt Active Inclusive koncept. Som SATS medlem gäller SATS medlemsvillkor.

Tilläggskostnad för SATS medlemmar från andra gym
På SATS Åre så ingår entré till Upplevelsebad och Season Sauna. Detta är utöver vad som normalt ingår i ett SATS gym, och innebär att du som är medlem på ett annat SATS gym får betala en tilläggsavgift på 80 kr. Då Upplevelsebadet, Season Sauna och SATS gymmet sitter ihop, så är denna avgift obligatorisk och vi hoppas att du som gäst även passar på att njuta av bad och bastu under din vistelse.

Boka gruppträningspass   SATS medlemskap

SATS gym - 800 m2 inglasat takgym!
Vi har placerat gymmet på hotellets vackraste plats eftersom vi vet att det visuella har stor påverkan på vad vi orkar och hur vi mår. När du tränar på SATS Åre har du praktiskt taget naturen framför dina fötter. Glasväggarna ger dig utsikt över fjällvärlden och andetagen blir lätt lite starkare. Detta är ett modernt gym med fria vikter, träningsmaskiner, löpband, motionscyklar och yta för crosstraining och gruppträning. Gymmet har normalt öppet 06.00-24.00 varje dag.

Gruppträning i gymmet
Vi erbjuder flera olika pass för att du ska kunna hitta variation och en träningsform som passar dig.  

Spinning
I vår cykelsal finns cyklar från BodyBike Connect och här finns också några cyklar i barnstorlek för familjepass.

Yoga
Yogasalen är vi enormt stolta över. Med stora glaspartier ger den en panoramavy över Åresjön och bjuder in till återhämtande yogaklasser.  

Simning
I upplevelsebadet hittar du vår horisontpool på 22 meter. En perfekt längd för motionssimning. Ett bra tips till dig som vill motionssimma är att droppa in tidigt på morgonen för att kunna simma i lugn och ro.

Utegym
Precis utanför hotellet mot Åresjön hittar du Anna Swenn-Larssons utegym. Här finns även en hinderbana för barnen, så att ni som familj kan träna tillsammans. Avsluta gärna med ett dopp i Åresjön. Utegymmet är öppet under barmarksperioden.